Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

The 1st Throne Kamael


Το νεότερο update από την NcSoft αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε υπό δοκιμή στάδιο. Τίτλος του είναι The Kamael, και αποτελεί την αρχή των Chaotic Thrones (με λίγα λόγια τέλος τα Chaotic Chronicles).Περίπου τον Φεβρουάριο του 2008 αναμένετε η τελική έκδοση για τους ευρωπαϊκούς servers.
Τα addons αφορούν ειδικότερα τη νέα φυλή που προστίθεται στον κόσμο του Lineage II, τους Kamael. Αναφορά περί των Kamael είχε γίνει από εποχής C4, με τη διαφορά πως έχουνε αναφερθεί ως η φυλή των Arteias, κάποια quest μάλιστα έχουνε αναφερθεί σε αυτούς δίνοντας σχετικό info.

Oi kamael γεννηθήκανε στην Era of Myths, και ζούν απομονωμένοι στο Isle of Souls, το οποίο βρίσκεται δυτικά του Dark Elven Village. Είναι ένα νησί ξεχωριστό από την υπάρχουσα ήπειρο του L2,και θα μπορούν να το εγκαταλείπουν μετά την ολοκλήρωση του 1st class transfer quest.
Είναι οντότητες αγγελικές με το χαρακτηριστικό ότι έχουνε 1 φτερό. Οταν ένας χαρακτήρας kamael ολοκληρωθεί (τερματιστεί) λαμβάνει και το 2ο φτερό, ολοκληρώνοντας ειδικό quest.
Οι kamael φτιαχτήκανε σκόπιμα για τις μάχες.Εκτός λοιπόν από το ότι αναπτύσσονται εξαιρετικά γρήγορα στις επιθέσεις, επιτίθονται και ρουφάνε την ψυχή από ένα νεκρό σώμα, την οποία και χρησιμοποιούνε στη μάχη.Ενδεικτικά οι kamael μοιάζουνε σαν πρώτα ξαδέρφια με τα elf / dark elf, οσον αφορά την εμφάνιση(στήσιμο και κατασκευή σώματος) .Από όσα είδαμε ως τώρα οι kamael περιορίζονται μόνο σε fighters (όπως οι νάνοι).Τρία νέα όπλα έχουνε προστεθεί, τα οποία θα χρησιμοποιούνται μόνο από τους kamael. Υπάρχουνε περιορισμοί ανάμεσα στα δύο φύλα (αρσενικό και θηλυκό) για τη χρήση των όπλων.
Οι αντρες kamael χρησιμοποιούν μόνο Long Sword και Rapier, ενώ οι γυναίκες μόνο Crossbow και Rapier.



Επίσης νέα skills, νεες περιοχές, περιοχές με υψηλή δυσκολία και για παίχτες από 76lvl και πάνω, νέα raid bosses, προσθήκες γενικότερα στο χάρτη και αλλαγές στο inventory.
Εν κατακλείδει, η προσθήκη νέου race στο νεότερο update του Lineage II, ήταν προβλεπόμενη, μιας και έχουμε μετρήσει ως τώρα 5 chronicles και 1 client μεσολαβητή ( interlude ) για τα Chaotic Thrones, χωρίς ως τώρα να υπάρξει κάτι που να κάνει τη σημαντική διαφορά.

Προσωπική εκτίμηση είναι πως αν το The Kamael, όταν ολοκληρωθεί, είναι τόσο καλό όσο ακούμε, τότε ουσιαστικά θα μπορούμε να μιλάμε για τον προπομπό, αν όχι για το ίδιο το Lineage III.